BioNTech-Pfizer'den Omicron varyantı açıklaması - bigaste - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleribigaste – Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

27 Eylül 2023 - 10:29

BioNTech-Pfizer’den Omicron varyantı açıklaması

BioNTech-Pfizer’den Omicron varyantı açıklaması
Son Güncelleme :

27 Kasım 2021 - 13:09

Dünya çapında ilk onay alan Covid-19 aşısını geliştiren BioNTech ve Pfizer’den Güney Afrika’da ortaya çıkan Omicron varyantıyla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Uzmanların endişelerini anlıyoruz, B.1.1.529 varyantıyla ilgili araştırmalarımızı başlattık” denildi.

Reuters’ta yer alan habere göre, en geç iki hafta içerisinde laboratuvar testlerinden daha fazla veri beklediklerini belirten BioNTech, bu verilerle varyantın aşının sağladığı bağışıklıktan kaçtığının anlaşılması halinde bir ayarlama gerekip gerekmediğini tespit etmelerine yardımcı olacak bilginin elde edileceğini duyurdu.

Pfizer ve BioNTech, aşılarını altı hafta içinde yeniden tasarlayabileceklerini ve ilk dozların 100 gün içinde hazır olabileceğini kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.